Стани автор

 

Здравейте!

Екипът на Е-същност предлага два варианта за всеки, който желае да публикува своите текстове и възприема писането като мисия.

1. Първият вариант

1.1. Изпращате своите текстове и материали като прикачени файлове на електронната поща на сайта: admin@e-sustnost.com. Ние ще разгледаме Вашите текстове и при одобрение, ще бъдат публикувани в сайта Е-същност (http://e-sustnost.com) .

1.2. При положение, че интересът Ви за публикуване е траен, се прави авторска страница със снимка, биографични бележки и архив на публикациите за автор-сътрудник.

2. Вторият вариант е да си направите свой собствен профил в сайта Авторски текстове (https://avtorskitekstove.e-sustnost.com) . Профилът се създава автоматично след регистрация и получавате достъп до административния панел, откъдето можете да публикувате своите текстове, видеа и снимки.

Разликите между двата варианта са:

При първия случай за автор-сътрудник профилът Ви се създава от екипа на сайта на отделна, самостоятелна страница в сайта Е-същност (http://e-sustnost.com) , публикациите Ви се публикуват в основните раздели на сайта, визуализират се на Начална страница и името Ви е видимо като автор на публикациите.

При втория случай профилът Ви се създава автоматично като потребител на сайта Авторски текстове (https://avtorskitekstove.e-sustnost.com). Като автор на текстовете, е видимо Вашето потребителско име (никнейм), а не реалното Ви име. За повече информация прочетете Условия за публикуване.

За всички въпроси, които Ви интересуват, ни пишете на контактната форма по-долу или на емейл admin@e-sustnost.com

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

97790db0aba299

Добре дошли в Е-същност!

Вече всеки може да си направи профил в Авторски текстове, да публикува свои авторски текстове и да ги споделя с приятели. Прочетете Стани автор и Условия за публикуване.

Пожелаваме Ви приятни творчески изживявания на страниците на Е-същност!

Стани автор