Условия за публикуване

Прочетете внимателно тези условия, преди да пристъпите към публикуване на Вашите текстове.

За да публикувате, е нужно да сте регистриран потребител в сайта Авторски текстове (https://avtorskitekstove.e-sustnost.com) . (Можете да се регистрирате от ТУК. Ние не съхраняваме информация за личните Ви данни). При регистрация автоматично се създава Ваш профил и получавате достъп до административния панел, от където можете да публикувате Вашите текстове, снимки, видео и др. След логването в сайта, потребителят се препраща към страницата на профила. Влезането в административния панел, за да публикувате, става след избиране от лявата странична лента, от Меню ⇨ Администрация. Отваря се административният панел (снимка 1).

Снимка 1
Снимка 1

За да публикувате, трябва да влезете от Публикации ⇨ Добавяне. Отваря се текстовият редактор за публикации (снимка 2). В страничната лента, отдясно на редактора, са опциите за характеристика на публикациите – категории и етикети.

За да се визуализира публикацията Ви на Начлна страница за Авторски текстове, е нужно да изберете нужната категория за Вашата публикация. Категориите са в страничната лента, отдясно на текстовия редактор (снимка 3). В противен случай публикацията няма да бъде видима.

Снимка 2
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 3

Изображение, визуализиращо се в самата публикация, можете да зададете от опцията Добавяне на файл в горния ляв ъгъл, над текстовия редактор. (Това изображение не се визуализира никъде другаде, освен в публикацията.)

За да отидете от административния панел към страницата на профила си, слагате мишката върху текста или иконата на Вашия профил в горния десен ъгъл на браузъра и се отваря падащо меню със страниците на профила Ви (снимка 4).

Снимка 4
Снимка 4

 

Ако срещате затруднения от какъвто и да е характер, свързани с форматирането на Вашите публикации, не се колебайте да се свържете с нас на емейл admin@e-sustnost.com. Ние с удоволствие ще Ви дадем допълнителни разяснения.

Пожелаваме Ви приятни творчески изживявания на страниците на Е-същност!

97790db0aba299

Добре дошли в Е-същност!

Вече всеки може да си направи профил в Авторски текстове, да публикува свои авторски текстове и да ги споделя с приятели. Прочетете Стани автор и Условия за публикуване.

Пожелаваме Ви приятни творчески изживявания на страниците на Е-същност!

Стани автор