Условия за публикуване

Прочетете внимателно тези условия, преди да пристъпите към публикуване на Вашите текстове.

За да публикувате, е нужно да сте регистриран потребител в сайта Авторски текстове (https://avtorskitekstove.e-sustnost.com) . (Можете да се регистрирате от ТУК. Ние не съхраняваме информация за личните Ви данни). При регистрация автоматично се създава Ваш профил и получавате достъп до административния панел, от където можете да публикувате Вашите текстове, снимки, видео и др. След логването в сайта, потребителят се препраща към страницата на профила. Влезането в административния панел, за да публикувате, става след избиране от лявата странична лента, от Меню ⇨ Администрация. Отваря се административният панел (снимка 1).

Снимка 1
Снимка 1

За да публикувате, трябва да влезете от Публикации ⇨ Добавяне. Отваря се текстовият редактор за публикации (снимка 2). В страничната лента, отдясно на редактора, са опциите за характеристика на публикациите – категории и етикети.

За да се визуализира публикацията Ви на Начлна страница за Авторски текстове, е нужно да изберете нужната категория за Вашата публикация. Категориите са в страничната лента, отдясно на текстовия редактор (снимка 3). В противен случай публикацията няма да бъде видима.

Снимка 2
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 3

Изображение, визуализиращо се в самата публикация, можете да зададете от опцията Добавяне на файл в горния ляв ъгъл, над текстовия редактор. (Това изображение не се визуализира никъде другаде, освен в публикацията.)

Изображение, което се визуализира в превюто на Начална страница, можете да зададете от Задаване на картинка за публикацията от долната част на дясната странична лента на текстовия редактор (Снимка 4). Това изображение не се визуализира никъде другаде, освен на Начална страница на сайта и когато публикацията се споделя в социалните мрежи.

За да отидете от административния панел към страницата на профила си, слагате мишката върху текста или иконата на Вашия профил в горния десен ъгъл на браузъра и се отваря падащо меню със страниците на профила Ви (снимка 5).

Снимка 4
Снимка 5

 

Ако срещате затруднения от какъвто и да е характер, свързани с форматирането на Вашите публикации, не се колебайте да се свържете с нас на емейл admin@e-sustnost.com. Ние с удоволствие ще Ви дадем допълнителни разяснения.

Пожелаваме Ви приятни творчески изживявания на страниците на Е-същност!

97790db0aba299

Добре дошли в Е-същност!

Вече всеки може да си направи профил в Авторски текстове, да публикува свои авторски текстове и да ги споделя с приятели. Прочетете Стани автор и Условия за публикуване.

Пожелаваме Ви приятни творчески изживявания на страниците на Е-същност!

Стани автор