Азбука на любовта

2 Коментара за “Азбука на любовта”

  1. Любовта,като философско понятие изведено на семантично ниво и в частност любовта към Бог,се свежда до разбирането за предопределеното ни място на непривързаност и свободата да бъдем открити в усещанията си за нея.Благодаря на професор Терзиев за честта да я покажа,чрез него.

  2. Утре отново ще е ден, ще е време на очаквани и неочаквани поздрави, на непрестанни благодарности, на пожелания, които няма дори да чувам, а ще повтарям кимайки своята трогнатост от забелязаното внимание. Какво ли ще ми донесат множеството многократно повтарящи се благопожелания – ден в който мислите ще бъдат възпрени от телефонни обаждания, електронни съобщения и други такива, в които ще очакваме да се притискаме към очакването за бъдещото добро. Каква измислена илюзия на благоденствие в ден, който отчитаме в календара на преживените години.
    И благодаря за смутното мълчание на този пореден ден, но нямам отговор какъв съм и какъв ще бъда. Всичко е някакво тайнство на бъдещо неоткрито съкровище, което ще продължавам на търся в продължението на този живот.
    Благодаря на Илияна Кръстева за нарамените залези!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Facebook

Loading