Стани автор

Здравейте!

За да изпратите публикация за публикуване имате две опции.

Първата е, изпащайки текстове си като прикачени файлове на електронната поща на сайта: admin@e-sustnost.com. Ние ще разгледаме Вашите текстове и при одобрение, ще бъдат публикувани в сайта Е-същност (https://e-sustnost.com).

Втората е, като попълните формата по-долу. Ние ще разгледаме Вашите текстове и при одобрение, ще бъдат публикувани в сайта Е-същност (https://e-sustnost.com).

При положение, че интересът Ви за публикуване е траен, се прави авторска страница със снимка, биографични бележки и архив на публикациите за автор-сътрудник.


Условия за публикуване

Публикуват се само текстове, чието съдържание (текст, графики, видеофайлове и изображения) са авторски. Публикацията трябва да е написана на кирилаца, грамотно и да отговаря на основни художествени критерии.

Ако публикацията Ви е одобрена, ще се погрижим за нейното добро оформление и публикуване. На посочения от Вас имейл адрес, ще получите потвърждение, когато текстът е публикуван.


Изпращане на публикация

Полетата обозначени с * са задължителни  ------
  Допустими формати DOC, DOXC, PDF
  Максимален размер 2MB
  Прикачването на файл е препоръчително, защото понякога текстът, зададен в полето “Текст на публикацията“, се деформатира.  ------
  Допустими формати: JPG, JPEG, PNG, GIF
  Максимален размер 2MB

  ------


  Facebook