Стани автор

Здравейте!

За да изпратите публикация за публикуване имате три опции.

Първата е, създавайки публикация от вашия Акаунт в сайта, като кликнете на Нова публикация. За да създадете Акаунт, трябва да сте регистриран потребител.
Публикувайте само текстове, чието съдържание (текст, графики и изображения) са авторски. Публикацията трябва да е написана на кирилица, грамотно и да отговаря на основни художествени критерии. Не се допускат публикации с обидно и порнографско съдържание и съдържание, провокиращо към насилие. При нарушение на условията на публикуване, Е-същност си запазва правото да премахва съдържанието, без предупреждение.

Параметри на публикацията

Форма за публикуване:
https://e-sustnost.com/нова-публикация/

Заглавие:
Състояние: задължително
Максимална дължина: 100 знака

Категория
Състояние: задължително

Съдържание:
Състояние: задължително
Максимална дължина: без ограничение

Миниатюра:
Състояние: задължително
Максимална големина на файла: 2 МБ
Забележка: Това изображение ще се визуализира под заглавието на публикацията в голям формат, а в различните теми – в умален формат.
Важно: за да се визуализират изображенията коректно, трябва да са хоризонтално ориентирани и с добра резолюция. Препоръчителни минимални размери: 1280 px 720 px. Изображения, които са размазани или прекалено малки, ще бъдат премахвани и замествани по наша преценка.

Тагове (Етикети)
Състояние: незадължително


Втората е, изпращайки текстове си като прикачени файлове на електронната поща на сайта: admin@e-sustnost.com. Ние ще разгледаме Вашите текстове и при одобрение, ще бъдат публикувани в сайта Е-същност (https://e-sustnost.com).


Третата е, като попълните формата по-долу. Ние ще разгледаме Вашите текстове и при одобрение, ще бъдат публикувани в сайта Е-същност (https://e-sustnost.com).

При положение, че интересът Ви за публикуване е траен, се прави авторска страница със снимка, биографични бележки и архив на публикациите за автор-сътрудник.


Условия за публикуване

Публикуват се само текстове, чието съдържание (текст, графики, видеофайлове и изображения) са авторски. Публикацията трябва да е написана на кирилица, грамотно и да отговаря на основни художествени критерии.

Ако публикацията Ви е одобрена, ще се погрижим за нейното добро оформление и публикуване. На посочения от Вас имейл адрес, ще получите потвърждение, когато текстът е публикуван.


Изпращане на публикация

Полетата обозначени с * са задължителни  ------
  Допустими формати DOC, DOXC, PDF
  Максимален размер 2MB
  Прикачването на файл е препоръчително, защото понякога текстът, зададен в полето “Текст на публикацията“, се деформатира.  ------
  Допустими формати: JPG, JPEG, PNG, GIF
  Максимален размер 2MB

  ------


  Facebook

  Loading