ЕКСЦЕНТРИЧЕН стих

1 Коментара за “ЕКСЦЕНТРИЧЕН стих”

  1. Благодаря на професор Венелин Терзиев и Е- същност, за възможността отново да съм сред търсачите на словото! Явно, че така ще ми тръгне годината – ексцентрично. Понякога е нужно, ако не и задължително, да си сменяш шапките. Като се огледаш в огледало – хората, ще разбереш дали ти стоят добре капите, капелите и т.н, въпреки, че преди всичко трябва първо на теб да ти е удобно да ги носиш.
    Пожелавам Ви, освен да си носите новите дрехи, да си туряте от време на време един маркер шапка. Човекк има нужда да бъде различен, ако не всеки ден, то поне от време на време. Срещам все повече хора, които не искат да се променят. Е, как ще вървим напред, ако всички замръзнем в една позиция?
    Професор Терзиев има интересни статии, които Ви препоръчвам да прочетете. Необходимо е да виждаме нещата малко по- далеч от носа си, но какво ще видим там, това могат да предположат само хора с голямо въображение, поради динамичността на процесите.
    Сега трябва да сме ексцентрици, за да позамязаме на лудналите хора в лудата ни действителност, но в никакъв случай да не се идентифицираме с тях, въпреки ,че като сложим жълта шапка, малко ще докараме нещата. Важно е какво е съдържимото под нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Facebook

Loading